Nije vazno ko smo vazan je nas plan

Pozdrav i dobrodosli. Kao sto vidite tekst koji kaze da nije bitno ko smo vec koji je nas plan, a on je da vas dovedemo do zeljenog izgleda. Nemamo titule i nikakva zvanja, ono sto imamo jeste zivotno iskustvo koje ne moze
niko oduzeti i koje ne moze da se poredi ni sa jednomn diplomom ni placenim sertifikatom okacenim na zidu koji sluze za divljenje i skupljanje prasine. Ako delimo isto misljenje mozemo nastaviti dalje, ako ne sada je pravo vreme da nas napustite jer ovo nije za vas.
Zahvaljujem svima koji su ostali jer to znaci da ste spremni, a kada je ucenik
spreman ucitelj se pojavi. Ovaj program sam pokrenuo gledajuci druge trenere
kako sve ljude tretiraju na isti nacin, a toliko smo razliciti i ne mozemo svi da
radimo iste stvar, ali to nas tera sistemu kome zivimo da sve sto radimo i ucimo
ide kroz jedan pravac jednolinijski. Pocevsi od skola, fakulteta gde stoji jedna osoba i pokusava citavoj grupi da objasni na isti nacin sto je prakticno nemoguce i to je najveca greska jer ne dozivljavamo ovaj svet svi isto, nikada i necemo. Zato svakom nasem polazniku posvecujemo paznju na nacin koji je najbolji za njega.

Zasto Timing?

Dok smo mali sve funkcionise kako treba. Pravilno disemo, cucnemo kako treba kad  podizemo nesto sa poda, lezemo i ustajemo na vreme i jedemo kad treba. Kako rastemo nema ko da nas nauci kako treba da zivimo. Sve ono sto smo radili pravilno dok smo  bili mali tokom odrastanja se izgubi. Roditelji su prezauzeti karijerama i nekim drugim stvarima i pustaju nas da se sami obrazujemo o zivotu i tu dolazi do ucenj stvari koje su lakse odnosno nepravilne jer smo po prirodi lenji i uvek cemo uraditi laksu stvar nego tezu jer niko ne zeli da se pati. Teze (pravilne) stvari su pogodne po nas organizam, kod laksih stvari nase telo trpi i kasnije se vide posledice kroz bolove u raznim delovima tela. Ceo nas organizam je jedan veliki kompjuter koji je programiran voleli mi to ili ne, i ako se nepridrzavamo tog programa dolazi do pada sistema odnosno raznih bolesti u vidu prekomerne tezine, naglog gubitna tezine kasnije dolazi nervoza i od nje razne bolesti. Postajemo ne aktivni sedimo po ceo dan razmisljamoo raznim stvarima ubijamo sebe u pojam i tada nastupaju psihickih bolesti usled previse slobodnog vremena za razmisljanje. Rec Timing ce promeniti vas zivot. Prevescemo ga kao pravo vreme da se nesto uradi. Sustina je sledeca sve moze da se koristi cak ponekad i u prekomernim kolicinama, ali postoji vreme kad se to koristi ili radi. Nas zadatak je da samo malo promenimo vas ugao gledanja na stvari i videcete kako ce vam zivot biti lepsi.
Resicete se vasih problema koji su vas mucili godinama unazad.